klasgenoten.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Eindhovensche Klasgenoten
<![CDATA[]]>
 
Welkom op deze site.
Heb je nog klassefoto's en/of zoek je nog klasgenoten laat dan wat van je horen. Kijken kan je ook op klasgenoten. Kijk ook eens op het Forum van Eindhovense Klasgenoten.
 
 
Laatste artikelen
 
vanaf vandaag zal je Eindhovense klasgenoten in een nieuw jasje aan treffen op http://klasgenoten.jouwweb.nl Ik kan daar als Mac-gebruiker alles veel beter beheren. Deze klasgenoten zal blijven bestaan zodat de aanvullende berichten niet verloren gaan. Ik hoop jullie daar natuurlijk ook weer tegen te komen.
Lees meer...
 
Heb zojuist weer enkele nieuwe foto's geplaatst in het fotoalbum.  Maris Stella, Langenakkerweg Handtekeningen van de docenten  Maria school Jan van Lieshoutstraat 5
 
 
 
Lees meer...   (1 reactie)
 Wie kan zich zelf in de Krant ontdekken ?
 
  
Klik voor een groter formaat op het minimaatje en je komt dan ook de hele krant tegen.
Lees meer...
   &    
 
 
Voor meer foto's en een grotere versie klik op een van de foto's.
 
Veel kijk plezier
Lees meer...
Op de plek waar Ooit onze Cle Schellens school stond is deze enorme toren herrezen. Het  is een gebouw wat vele kanten kent. Oordeel zelf maar en klik op de foto voor de omgeving waarin hij staat. Wie is er ooit in geweest en heeft er foto's gemaakt?
  
 
Door op de foto's te klikken kom je nog meer foto's tegen. Veel kijk plezier. En wie weet maakte je er ook ook foto's van. Kijk even op de donateurs-site van fotoeindhoven.nl
Lees meer...
Ook benieuwd of uw straat of wijk ook in de krant heeft gestaan? Klik dan even op de krantenrol.
 
 
Wat heeft u nog ontdekt wat u niet wist? Of is men nog steeds aan het nadenken wat er van gemaakt zal gaan worden. Wij zien uw reactie graag tegemoed.
Lees meer...
 
Heb je in de jaren 1956-1960 ook mee gedaan met de Boomplantdag in Eindhoven ? Dan zijn we op zoek naar U. Kijk op het vervolg bericht. Als Mac gebruiker moet je vanalles uit proberen om je PUNTER lekker te laten lopen. Wordt dus vervolgd.
Lees meer...   (1 reactie)

Hierbij wil ik jullie even laten weten dat ik vernomen heb dat er op 12 december a.s. een Reunie is voor de schoolverlaters klas van 1991.

Van de Nutsschool aan de Reigerlaan in Eindhoven

 

Mocht je info willen hebben waar en hoe laat , laat dan even wat horen.

Misschien wordt er ook nog naar jou gezocht.

 
Wie heeft er nog een klassefoto die we op mogen nemen op deze blog ?
 
 
Lees meer...   (1 reactie)
 
Hier nog een paar foto´s van de Mariaschool, Jan van Lieshoutstraat. De zusters die er op staan zijn, zr.Crucifix, zr.Margriet, zij was hoofd van de school en zr.Paulien, handwerkzuster. Onder links staat Kapelaan Hezemans. groetjes, Petra
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl